Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Cazor , Anne . [ ISBN 9789461430229 ] 2423 - Creatief Culinair De Topchefs van de Moleculaire keuken . ( De nieuwste technieken uit de innovatieve keuken . ) Wat eerst een modegril in de kookwereld leek, heeft nu breed ingang gevonden. Het toepassen van wetenschap bij het bereiden van -

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Cazor , Anne . [ ISBN 9789461430229 ] 2423
Titel: Creatief Culinair De Topchefs van de Moleculaire keuken . ( De nieuwste technieken uit de innovatieve keuken . ) Wat eerst een modegril in de kookwereld leek, heeft nu breed ingang gevonden. Het toepassen van wetenschap bij het bereiden van -
ISBN: 9789461430229
Uitgever: Good Cook B.V. ( Alleen staat er wel een opdrachtje in het schutblad geschreven maar is voor de rest als nieuw . P
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 2423 - 1e dr 2011 - 160 p - 1300 gr - 24,7x29,5 cm
Prijs: € 10,00
Meer info - gerechten is van een hype veranderd in een totaal nieuwe stijl van koken. Deze stijl heeft nu ook veel aanhangers gevonden in de haute cuisine. Dit zijn koks die met gebruik van de nieuwste technieken ware meesterwerken op het bord weten te toveren. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Een must voor de liefhebber van moleculaire gastronomie!

Twintig Franse koks geven in dit boek recepten uit de moleculaire keuken. Het kritische voorwoord met een recept is van de Nederlandse Jonnie Boer (De Librije, Zwolle), gevolgd door een uitgebreide inleiding van een van de grondleggers, prof. Herve This, die onderzocht hoe chemische processen toe zijn te passen in de keuken om zo rationelere werkmethoden te ontwikkelen met gebruikmaking van allerlei nieuwe technieken zoals vloeibare stikstof, sous videkoken enz. Door de nadruk op Franse koks en bijdragen van slechts een Belg, een Spanjaard en een Zwitser lijkt het alsof deze kooktechniek een typisch Franse aangelegenheid is geweest, maar het waren met name de Spaanse Ferran Adria en de Britse Heston Blumenthal die deze kookmethode zeer bekend maakten. Bij alle recepten is er aandacht voor de gebruikte techniek en het beoogde resultaat. De ingredienten zijn niet alom verkrijgbaar zoals gentiaancreme, varkensoren, verse morieljes. Mooie gerechtfoto's die echter niet altijd correct de receptuur tonen. Met een register op technieken en ingredientengroepen en een adressenlijst. Voorin een opgave van de koks en hun recepten. Gericht op koks met grote kookervaring die beschikken over de vereiste apparatuur.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.