Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Brink , Rinke van den . [ isbn - In de Greep van de Angst . ( De Europese sociaal-democratie en het rechtspopulisme . ) De sociaal-democraten in Europa worden geconfronteerd met rechtspopulistische bewegingen die een geduchte electorale concurrent zijn geworden. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brink , Rinke van den  . [ isbn - In de Greep van de Angst . ( De Europese sociaal-democratie en het rechtspopulisme . ) De sociaal-democraten in Europa worden geconfronteerd met rechtspopulistische bewegingen die een geduchte electorale concurrent zijn geworden. -
Schrijver: Brink , Rinke van den . [ isbn
Titel: In de Greep van de Angst . ( De Europese sociaal-democratie en het rechtspopulisme . ) De sociaal-democraten in Europa worden geconfronteerd met rechtspopulistische bewegingen die een geduchte electorale concurrent zijn geworden. -
ISBN: 9789052406992
Uitgever: Houtekiet
Bijzonderheid: Paperback in bijna al nieuwe staat - 3723 - 1e dr 2005 - 567 p - 860 gr - 16x24 cm - 4 cm dik
Prijs: € 10,00
Meer info - Frankrijk, Vlaanderen en Denemarken gaat het om partijen die allang meedoen en inmiddels stevig geworteld zijn. In Nederland schoot het rechtspopulisme als een komeet omhoog, maar van een solide basis is geen sprake.

Wat is er misgegaan in onze samenleving dat deze partijen die veelal haat en verdeeldheid zaaien zoveel aanhang hebben, vooral ook bij de sociaal-democratische achterban? Meestal gaat het om landen waar de sociaal-democraten langere tijd aan de macht waren. Maar in Zweden was dat ook het geval, en daar heeft het rechtspopulisme niet echt voet aan de grond gekregen. Hoe is dat te verklaren?
Is de stelling juist dat sociaal-democraten in veel landen niet in staat zijn geweest stem te geven aan de zorgen van de hedendaagse burgers en in bepaalde gevallen – immigratie, onveiligheid, criminaliteit – dat uit politieke correctheid ook niet hebben willen doen? En hoe zouden sociaal-democratische partijen te werk moeten gaan om af te rekenen met rechtspopulistische partijen?
In de greep van de angst. De Europese sociaal-democratie en het rechtspopulisme is een grootschalig onderzoek naar de stand van de discussie en de diverse opvattingen binnen de sociaal-democratie in Europa.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.