Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de Etselaar.


 

Arland, Marcel - Maternité

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arland, Marcel - Maternité
Schrijver: Arland, Marcel
Titel: Maternité
ISBN:
Uitgever: Au Sans Pareil
Bijzonderheid: Publicatiejaar: 1926. Aantal pagina´s: 95. Afmetingen L x B x H in cm: 21,3 x 16 x 1,1. Conditie: Redelijk, het boekje is voor een groot deel gevouwen geweest. Dichter naar de laatste bladzijde wordt deze vouw steeds duidelijker.
Prijs: € 845,00
Meer info Het verhaal van Maternité (moederschap) ontwikkelt zich in omgekeerde chronologie. Het begint grimmig met de dood van de buitenechtelijke baby van een jong meisje en de schande en criminalisering van de jonge moeder door de autoriteiten en door een schreeuwende menigte, en loopt terug via de eenzame en onfrisse scène van de geboorte tot aan de eerste nacht die het meisje samen met haar minnaar heeft doorgebracht.

Het boekje is voorzien van 5 etsen gemaakt door Marc Chagall en verschenen in een oplage van 960 stuks, dit betreft exemplaar nummer 932.

Het boekje is voor een groot deel gevouwen geweest. Dichter naar de laatste bladzijde wordt deze vouw steeds duidelijker. De vouw is nergens heel scherp. In twee van de vijf etsen is deze vouw in mindere en in 1 van de 5 in meerdere mate zichtbaar.

Pakket wordt verzekerd binnen Nederland verstuurd a € 15,85.
Boek bekijken

de Etselaar uit Amsterdam

zakelijk

Logo de Etselaar

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.