Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Degeling Boeken.


 

Degeling, Wilma - Piepende remmen en klimmende apen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Degeling, Wilma - Piepende remmen en klimmende apen
Schrijver: Degeling, Wilma
Titel: Piepende remmen en klimmende apen
ISBN: 9789491707056
Uitgever: Uitgeverij Menuet
Bijzonderheid: 2013, 208 pp, hardcover, gebonden, nieuw, desgewenst gesigneerd
Prijs: € 15,00
Meer info Marjan heeft zin in de nieuwe schoolweek, maar eerst moet ze een drukke weg oversteken. Ze kijkt van links naar rechts, steeds opnieuw. Tot ze in de stroom auto?s een gaatje ziet. Daar, na die vrachtauto kan ze naar de overkant.
Piepende remmen. Een klap. Nog steeds die piepende remmen.
Marjan haat logeren en toch moet ze in het ziekenhuis blijven. Plat in bed, zonder ook maar het dunste kussen onder haar hoofd. Ze wil niet praten met de zusters en al helemaal niet spelen met de andere kinderen in haar zaal. Ze wil naar huis!
De regels zijn ook heel streng en Marjan heeft bovendien afschuwelijke hoofdpijn. Maar het ergst is misschien nog wel dat haar moeder zo vreemd doet en alle vragen ontwijkt. Waarom is dat?
Het verhaal van Marjan speelt zich ongeveer vijftig jaar geleden af. Achter in het boek kun je zien dat ziekenhuizen tegenwoordig meer rekening houden met kinderen. Gelukkig maar!

De bij dit (voor-)leesboek (7/8+) ontwikkelde digibordles voor de midden- en bovenbouw van de basisschool is gratis te downloaden van www.wilmadegeling.nl.
Boek bekijken

Degeling Boeken uit Weert

particulier
Het aankoopbedrag wordt terugestort als artikelen ongebruikt binnen 14 dagen worden geretourneerd (retourkosten komen voor eigen rekening).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.