Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De HobbyBoekenkast.


 

Willem Hendrikx - Schrijven voor het beeldscherm / internet wblogs en wiki intranet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Willem Hendrikx - Schrijven voor het beeldscherm / internet wblogs en wiki intranet
Schrijver: Willem Hendrikx
Titel: Schrijven voor het beeldscherm / internet wblogs en wiki intranet
ISBN: 9789012109208
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheid: paperback, 210 pag.
Prijs: € 5,75
€ 4,85
Meer info Wie schrijft voor sites, voor blogs, voor het bedrijfsintranet, wie twittert en berichten plaatst op Facebook en LinkedIn, moet van veel markten thuis zijn. Deze geheel vernieuwde, 6e druk van Schrijven voor het beeldscherm is de schrijfcoach voor iedereen die meer uit zijn webteksten en
sociale media wil halen. Met als uitgangspunt dat het schrijven van een goede webtekst niet moeilijk is, bevat het boek een minimum aan technische en een maximum aan praktische informatie.
SOCIALE MEDIA
Schrijven voor de 'nieuwe' media is meer dan het publiceren op een website. Je hebt ook inzicht nodig in de mogelijkheden van sociale media als Twitter en Facebook, kennis van de manier waarop zoekprogramma’s als Google werken en inzicht in het gedrag van sitebezoekers, van smartphonegebruikers en sociale media-fans. Dit boek geeft een compleet overzicht van de mogelijkheden om webteksten maximaal te laten scoren.
WEBSCHRIJVERS
Van professionele tekstschrijvers tot studenten journalistiek, van communicatiemedewerkers en beleidsadviseurs tot bloggers: dit boek is onmisbaar voor iedereen die schrijft voor internet en intranet, voor sites, blogs en sociale media.

Afmeting: 24 x 17 x 2 cm
Gewicht: 550 gr
Boek bekijken

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.