Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Hooftsaeck.


 

Boon, Ton den - Rijmt snert op lucebert? Een (apocrief) gedicht van de Keizer der Vijftigers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boon, Ton den - Rijmt snert op lucebert? Een (apocrief) gedicht van de Keizer der Vijftigers
Schrijver: Boon, Ton den
Titel: Rijmt snert op lucebert? Een (apocrief) gedicht van de Keizer der Vijftigers
ISBN: 9789077767870
Uitgever: Uitgeverij De Weideblik, Varik (2021). ISBN 9789077767870. Geniet, 23 pp.
Bijzonderheid: Net exemplaar, maar wel wat gekreukt, voornamelijk bij laatste pagina en achterplat. Zie extra info.
Prijs: € 7,50
Meer info Dit boekje is voornamelijk gekreukt aan achterplat vanaf de binding. Zie ook de tweede scan voor een indruk. Dit zou dan wellicht door het nieten kunnen zijn veroorzaakt. Ook de laatste pagina en in mindere mate de voorlaatste pagina's vertonen deze kreukvorming vanaf de kneep. Verschenen in een oplage van 87 handgenummerde exemplaren ter gelegenheid van de Beurs van Bijzondere Uitgevers 2021; nummer 10/87.

Van het achterplat:

Wat doet een kladblaadje met een onbekend, door Lucebert gesigneerd gedicht in een bundel van Nico Scheepmaker in de nalatenschap van T. van Deel?

Ton den Boon gaat op onderzoek uit en vindt onder meer drie verontwaardigde Kamerleden en een obscuur krantenbericht. Petietieriger kan literatuurgeschiedenis niet worden, maar leuker ook nauwelijks.
Boek bekijken

De Hooftsaeck uit Amsterdam

particulier

Logo De Hooftsaeck

De Hooftsaeck streeft ernaar in goede staat verkerende tweedehands boeken uit een niet-rookvrij huis een nieuw thuis te geven en voert een zeer divers assortiment. In de regel reageer ik op uw bestellingen of vragen binnen één dag, maar mijn antwoord wil wel eens in uw spammandje of op het tabblad 'reclame' terechtkomen, kijk daar ook even. De verkoper van De Hooftsaeck heeft bijna 20 jaar werkervaring in de wetenschappelijke boekhandel en heeft niet alleen veel bijzondere boeken in maar ook vóór de boekenkast. Om hierin verandering te brengen bied ik ze u aan in de hoop dat u ze koopt!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.