Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Kameleon.


 

Missieprocuur der paters Capucijnen - Borneo-almanak 1952. Tot steun van de capucijnenmissies in de apostolische vicariaten van Pontianak (Borneo) en Medan (Sumatra)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Missieprocuur der paters Capucijnen
Titel: Borneo-almanak 1952. Tot steun van de capucijnenmissies in de apostolische vicariaten van Pontianak (Borneo) en Medan (Sumatra)
ISBN:
Uitgever: Missieprocuur der paters Capucijnen, Tilburg
Bijzonderheid: 37e jaargang 1952, paperb. 80 pag., z/w foto's & ill., goed
Prijs: € 10,00
Meer info
Boek bekijken

De Kameleon uit Deventer

Online bestellingen versturen wij z.s.m. Wij zijn open van do-za van 12.00-16.30 Voor info bel 06-51292153 of mail. Bestellingen boven 30.00 euro geen verzendkosten in Nederland. (tenzij anders vermeld) Betaling bestelling vooraf, we versturen z.s.m nadat betaling gezien is. We verzenden via Post.nl. of op verzoek via DPD. Verzending naar Belgiƫ 6,70 via DPD. Geen mail ontvangen
? Kijk in uw spam, wij reageren binnen 1 a 2 dagen. LET OP, niet alle boeken van boekwinkeltjes staan in de winkel. De aangeboden boeken zijn in goede staat, tenzij anders vermeld. Retourneren, met restitutie van volledige aankoopbedrag en verzendkosten, is mogelijk mits in originele staat en tot uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst van het boek. Kosten van het retourneren zijn voor de klant.
Verder lezen