Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de Koopjeskoffer.


 

Broek, Jos van den - Beste Martha / vragen, antwoorden en nog meer vragen+ een paar gedichtjes over huisjes, boompjes en beestjes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Broek, Jos van den - Beste Martha / vragen, antwoorden en nog meer vragen+ een paar gedichtjes over huisjes, boompjes en beestjes
Schrijver: Broek, Jos van den
Titel: Beste Martha / vragen, antwoorden en nog meer vragen+ een paar gedichtjes over huisjes, boompjes en beestjes
ISBN: 9789081997904
Uitgever: Micromys
Bijzonderheid: 2013, Stevige paperback in nieuwstaat. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 5,00
Meer info Martha stelt vaak vragen over de natuur. Zoals: “Krijgen lieveheerstbeestjes er elk jaar een stipje bij?” Of: “Hoe komt het dat onze poes van die witte sokjes heeft?” Ook andere kinderen zitten met zulke belangrijke vragen. Jos probeert op die vragen antwoorden te vinden. En daardoor komen er weer nieuwe vragen op. In de natuur blijken dikwijls gekke dingen plaats te vinden. Wat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt, blijkt toch te kunnen. Ja, in de groene wereld om ons heen zijn sprookjes vaak veel echter dan grote mensen denken. En ja, er kunnen zelfs wonderen gebeuren. Denk jij soms dat Martha géén vleermuis zou kunnen worden? Echt wel! Lees maar in Beste Martha, want dan geloof je het zelf ook.
Boek bekijken

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.