Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leeswolf.


 

Steiner, Rudolf. - Heileurythmie. 8 Vorträge, gehalten in Dornach vom 12. - 18. April 1921, und in Stuttgart am 28. Oktober 1922

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Steiner, Rudolf. - Heileurythmie. 8 Vorträge, gehalten in Dornach vom 12. - 18. April 1921, und in Stuttgart am 28. Oktober 1922
Schrijver: Steiner, Rudolf.
Titel: Heileurythmie. 8 Vorträge, gehalten in Dornach vom 12. - 18. April 1921, und in Stuttgart am 28. Oktober 1922
ISBN:
Uitgever: Rudolf Steiner-Nachlassverwaltung
Bijzonderheid: 1952, groot formaat hardcover, gebonden, linnen met goudopdruk, 121 p. Als manuscript vermenigvuldigd.
Prijs: € 5,00
Meer info Kaft beschadigd (rug ontbreekt) en verkleurd, idem boekblok en binnenkant met beiden 1 vlek, voorin lossig, geheel is verbogen, naam voorin, hier en daar potloodaantekeningen/-strepen, verder goed.

Van meet af aan wilde Rudolf Steiner met de euritmie niet alleen een nieuwe bewegingskunst introduceren. 'Wij willen er ook zieke mensen mee genezen,' zei hij al in 1912 toen hij de werking van zijn eerste euritmische aanwijzingen zag. In 1921 was het zo ver: in een cursus voor euritmisten en artsen legde Rudolf Steiner het fundament voor een euritmietherapie. Sindsdien heeft deze therapie vooral in Duitsland, Zwitserland en Nederland een grote vlucht genomen en werd zij een vast bestanddeel van de antroposofische geneeskunst.
Boek bekijken

De Leeswolf uit Assen

particulier

Logo De Leeswolf

Wij berekenen de verzendkosten zoals DHL ons berekent. Na uw bestelling informeren wij u over de kosten en verzoeken wij u vooraf te betalen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.