Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leidschendammer.


 

Psychologie/Psychiatrie # Wehr, Gerhard - Carl Gustav Jung. Leven en werk.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Psychologie/Psychiatrie # Wehr, Gerhard - Carl Gustav Jung. Leven en werk.
Schrijver: Psychologie/Psychiatrie # Wehr, Gerhard
Titel: Carl Gustav Jung. Leven en werk.
ISBN: 9051211007
Uitgever: Tirion
Bijzonderheid: 1989, tweede druk, 416 pp., gebonden met stofomslag. Als nieuw.
Prijs: € 14,50
Meer info Deze monumentale biografie over Carl Gustav Jung (1875-1961) ontsluit leven, werk en invloed van de grote Zwitserse psychiater en dieptepsycholoog. De biograaf (auteur en sociaal-pedagoog) weet naast de uiterlijke levensloop en biografische bijzonderheden ook de innerlijke levensgang van Jung te schetsen, mede aan de hand van citaten uit geschriften en brieven van de grote meester zelf. Als zoon van een predikant studeerde hij geneeskunde en promoveerde in 1902. Kreeg zijn opleiding tot psychiater van E. Bleuler en in 1933 werd hij hoogleraar in Zurich. Aanvankelijk was hij 'kroonprins' van Freud, maar nadat hij zich kritisch over de psycho-analyse had uitgelaten kwam het tot een definitieve breuk met Freud. Jung bouwde zijn eigen analytische psychologie verder uit en toonde zich een oorspronkelijk denker en een vruchtbaar schrijver. Zijn omvangrijk oeuvre mag zich tegenwoordig in een toenemende belangstelling verheugen, en deze levensbeschrijving - die ongetwijfeld in een behoefte voorziet - zal die belangstelling zeker versterken. Bevat zwart-wit illustraties, aantekeningen, bibliografie, chronologische tabel en een personenregister.
Boek bekijken

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.