Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leidschendammer.


 

Küng, Hans - Bevochten vrijheid. Memoires

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Küng, Hans - Bevochten vrijheid. Memoires
Schrijver: Küng, Hans
Titel: Bevochten vrijheid. Memoires
ISBN: 9043505854
Uitgever: Uitgeverij Kok Kampen, 2003
Bijzonderheid: 564 pp., gebonden met stofomslag. Geïllustreerd. Nieuwstaat.
Prijs: € 32,50
Meer info Soms sluit een boek een tijdperk af. Wie de memoires van Hans Küng leest, kan definitief afrekenen met de kerk van Rome zoals deze wordt bepaald door het systeem van Macht en Dwang. De breuk tussen de befaamde theoloog en de kerk wordt in dit indrukwekkende monument meeslepend door hemzelf beschreven. Vanuit zijn positie van vrij mens levert hij een haarscherpe analyse van wat de kerk voorstelt en waar zij de grenzen van de vrijheid overschrijdt.
Boek bekijken

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.