Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leidschendammer.


 

Psychologie/Psychiatrie # Hartzema, Robert - Innerlijke vrijheid. Meditatie en therapie als wegen naar bewustwording

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Psychologie/Psychiatrie # Hartzema, Robert - Innerlijke vrijheid. Meditatie en therapie als wegen naar bewustwording
Schrijver: Psychologie/Psychiatrie # Hartzema, Robert
Titel: Innerlijke vrijheid. Meditatie en therapie als wegen naar bewustwording
ISBN: 9789063500733
Uitgever: Karnak, Uitgeverij, 1996
Bijzonderheid: 256 pagina's, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 12,50
Meer info De grootste belemmeringen om ons innerlijk vrij te voelen, komen niet van buitenaf maar van binnen uit. In dit boek wordt op een indringende wijze uitgelegd hoe onze geest, gedachten en emoties werken, en hoe bevroren patronen ontstaan en ontdooid kunnen worden. Heel concreet worden manieren aangegeven waarop je om kunt gaan met angst, eenzaamheid, intimiteit of onzekerheid. Als je persoonlijke beperkingen doorzichter worden, ontstaat er meer ruimte voor bevrijdende en meditatieve ervaringen. Een diepgaand en praktisch boek, gebaseerd op therapeutische inzichten uit de westerse psychologie en de meditatieve kennis van het boeddhisme.
Boek bekijken

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.