Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leidschendammer.


 

Psychologie/Psychiatrie # Luijn, Heleen van en Cess Straver - Psychosociale hulp bij ongewenste zwangerschap. Een literatuuroverzicht voor hulpverleners

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Psychologie/Psychiatrie # Luijn, Heleen van en Cess Straver - Psychosociale hulp bij ongewenste zwangerschap. Een literatuuroverzicht voor hulpverleners
Schrijver: Psychologie/Psychiatrie # Luijn, Heleen van en Cess Straver
Titel: Psychosociale hulp bij ongewenste zwangerschap. Een literatuuroverzicht voor hulpverleners
ISBN: 9789066950955
Uitgever: DSWO Press, Rijksuniversiteit Leiden, 1994
Bijzonderheid: 239 pagina's + 9 bijlagen, waarvan enkele uitklapbaar, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 12,50
Meer info Serie psychologische Studies, 15.
Inhoud van deze literatuurstudie: Onderzoek naar het totstandkomen van een besluit over afbreken of uitdragen van een ongewenste zwangerschap, welke factoren in de persoon en de omgeving op dit besluitvormingsproces inwerken, en hoe het genomen en uitgevoerde besluit emotioneel en cognitief wordt verwerkt. Het bestaat uit een literatuurstudie, waarbij alleen relevante literatuur van na 1970 is bestudeerd, en een inventarisatie van het hulpverleningsaanbod op dit terrein in Nederland.
Boek bekijken

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.