Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leidschendammer.


 

Psychologie/Psychiatrie # Tannen, Deborah - Ik zeg dit alleen omdat ik van je hou

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Psychologie/Psychiatrie # Tannen, Deborah - Ik zeg dit alleen omdat ik van je hou
Schrijver: Psychologie/Psychiatrie # Tannen, Deborah
Titel: Ik zeg dit alleen omdat ik van je hou
ISBN: 9789044600780
Uitgever: Uitgeverij Prometheus, 2001
Bijzonderheid: 386 pagina's, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 10,00
Meer info "Als een familielid tegen je zegt: 'Ik zeg dit voor je eigen bestwil', is de bedoelde boodschap er een als 'Je moet afvallen', of: 'Ga een naar de dokter', of: 'Dat schilderij kun je beter boven de eettafel hangen'. Maar meestal hoort de ontvanger een andere boodschap: 'Ik krijg geen goedkeuring van de persoon wiens goedkeuring zo vreselijk belangrijk voor me is'.
Daborah Tannen laat zien hoe eenvoudige uitspraken van partners of familieleden vaak verkeerd worden opgevat. Zo kan goede raad of ongevraagd advies als kwetsend worden ervaren en zelfs de aanleiding zijn voor een flinke woordenwisseling.
Tannen geeft aan dat het in gesprekken met familie en vrienden soms beter ,s gewoon te luisteren en niet meteen te oordelen De ontvanger van goedbedoeld advies kan op zijn beurt proberen dit als opbouwende kritiek te zien en dus niet als een persoonlijke aanval Na Je begrijpt me gewoon niet en Dat bedoelde ik niet is Ik ze, dit alleen omdat ik van je hou opnieuw een verhelderend boek over d manier waarop vrienden, partners en familieleden met elkaar communiceren en miscommuniceren. De vele anekdotes zijn voor iedereen herkenbaar en met veel humor opgetekend.
Boek bekijken

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.