Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leidschendammer.


 

Psychologie/Psychiatrie # Fisher, Bruce en Robert Alberti - Een nieuwe start. Als je relatie eindigt.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Psychologie/Psychiatrie # Fisher, Bruce en Robert Alberti - Een nieuwe start. Als je relatie eindigt.
Schrijver: Psychologie/Psychiatrie # Fisher, Bruce en Robert Alberti
Titel: Een nieuwe start. Als je relatie eindigt.
ISBN: 9789020944143
Uitgever: Lannoo, 2001
Bijzonderheid: 300 pagina's, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 12,50
Meer info Een scheiding verwerken gaat meestal niet vanzelf. Het valt niet mee een stuk van je eigen leven achter je te laten dat je intens hebt meegemaakt en waar je jarenlang in hebt geïnvesteerd. Je hebt er, ondanks alles, toch liefde en troost, begrip en seksueel genot gevonden. Tenslotte had je het gevoel bemind te worden en voor iemand echt te tellen. Die vele intense gevoelens gaan niet zomaar over.
Op een scheiding volgt een lang en moeilijk proces, een proces dat een begin kent en een eind, met heel leerzame stappen tussenin. Dit boek begeleidt de lezer op de lange weg die hij of zij aflegt. Iedere nieuwe stap wordt geïntroduceerd als een bouwsteen op weg naar een nieuw leven. Met alle bouwstenen samen ontstaat een piramide waarvan iedereen op eigen tempo de top bereikt.
Boek bekijken

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.