Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Letter.


 

Gauvin, Axel - Dit eet ik niet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gauvin, Axel - Dit eet ik niet
Schrijver: Gauvin, Axel
Titel: Dit eet ik niet
ISBN: 9789026310263
Uitgever: Ambo / Novib
Bijzonderheid: Uitgegeven in 1990 / Pagina’s 147 / Paperback / Ex-Libris op binnenpagina.
Prijs: € 1,50
Meer info Een schoolkantine op Réunion. Elke dag weer vallen de kinde­ren uitgehongerd op het eten aan. Subaya ergert zich dood. Aan zijn schrokkende mede­leerlingen, maar vooral aan het rundvlees dat eens per week op het menu staat, en dat hij als Hindoe niet mag eten. De nieuwe directrice met haar Franse liflafjes en bijbehorende tafelmanieren maakt het er al­lemaal niet beter op.

Gelukkig is Lina er ook nog. Una, die hij alleen tijdens de maaltijden kan zien, met wie hij steelse blikken wisselt, op wie hij stapelverliefd is.

Dit eet ik niet is het dagboek van Subaya, waarin hij ons met alle stuursheid van zijn vijftien jaar laat meegenieten van de vrolijke chaos op school (die aan het eind nog bijna uit­loopt op een tragedie) en van zijn ontluikende liefde voor Lina, waar hij niet goed raad mee weet.

Axel Gauvin werd in 1944 ge­boren in Saint-Denis, Réunion. Hij studeerde in Frank­rijk en ging vervolgens les­geven op Réunion. Als pleit­bezorger voor de Creoolse cul­tuur schrijft hij in het Creools en in het Frans. In 1980 publi­ceerde hij zijn eerste roman Quartier 3 Iettres; zijn derde roman, L'Aimé, verscheen in het najaar van 1990.
Boek bekijken

De Letter uit Goes

particulier
Beste koper,
Alle boeken die ik hier plaats zijn in redelijke tot goede staat maar ze zijn wel gelezen! Het kan zijn dat delen van een rug of kaft door licht verschoten zijn.
Bestelt u meerdere boeken dan maak ik daar één pakket van wat de verzendkosten aanzienlijk drukt.
Kan de verzending middels een brievenbuspakketje dan scheelt dat ook weer.
Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.
Eenmaal gekocht blijft gekocht.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.