Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Letter.


 

Rozendaal, Simon & Sijmons, Rob - Vermageren in nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rozendaal, Simon & Sijmons, Rob - Vermageren in nederland
Schrijver: Rozendaal, Simon & Sijmons, Rob
Titel: Vermageren in nederland
ISBN: 9789060123690
Uitgever: Gennep, Uitgeverij Van
Bijzonderheid: Uitgave 1978 druk 2 / Pagina’s 141 / Paperback.
Prijs: € 3,50
Meer info Overmatig lichaamsvet zorgt voor een omvangrijke groep problemen. Medische problemen: de gevaren voor de gezondheid. Modische problemen: het diktaat van de dunne taille. Sociale problemen: de dikkerd wordt gediscrimineerd. Wetenschappelijke problemen: er is maar zeer weinig betrouwbare basiskennis aanwezig. Consumentenproblemen: de vermageringsindustrie exploiteert met vaak ondeugdelijke waar het overgewichts- syndroom.

'Vermageren in Nederland' levert een kritische doorlichting van de totale dikte-problematiek. Met als einddoel een zeer uitgebreide bespreking van de produkten van de vermageringsindustrie. Vanuit het standpunt van de consument, die zich afvraagt: zijn de kuren, of middeltjes, schadelijk voor de gezondheid? En zijn ze effectief? De antwoorden op die vragen zijn onthutsend.
De ene dikkerd is de andere niet, maar daar wordt in afslankland weinig of geen rekening mee gehouden. Het 'ideaalgewicht' en de caloriebehoefte moeten eigenlijk veel individueler worden berekend dan normaal gebeurt. Dit boek geeft aan hoe. Het is een sprookje dat alle dikkerds veelvraten zijn, maar het is al evenzeer een sprookje dat er vermagerd kan worden zonder een eetbeperking. Dit boek vertelt waarom.

Wonderkuren bestaat niet, kúnnen zelfs niet bestaan: blijvend vermageren is een kwestie van lange adem. Wie zich daardoor niet laat ontmoedigen vindt praktische raadgevingen en tips in het laatste hoofdstuk. Een register bevordert terugvinden van de behandelde onderwerpen. het gemakkelijk
Boek bekijken

De Letter uit Goes

particulier
Beste koper,
Alle boeken die ik hier plaats zijn in redelijke tot goede staat maar ze zijn wel gelezen! Het kan zijn dat delen van een rug of kaft door licht verschoten zijn.
Bestelt u meerdere boeken dan maak ik daar één pakket van wat de verzendkosten aanzienlijk drukt.
Kan de verzending middels een brievenbuspakketje dan scheelt dat ook weer.
Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.
Eenmaal gekocht blijft gekocht.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.