Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de liefdevolle.


 

Balsekar, R.S. - Ultieme waarheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Balsekar, R.S. - Ultieme waarheid
Schrijver: Balsekar, R.S.
Titel: Ultieme waarheid
ISBN: 9789069635910
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheid: 2003, paperback, 245pp. COMPLETE NIEUWSTAAT
Prijs: € 19,35
€ 3,85
Meer info Samenvatting
Waarheid kan niet worden beschreven of uitgelegd. Waarheid is 'Wat-is' en de acceptatie van 'Wat-is'. Elk woord dat geuit wordt met betrekking tot Waarheid kan slechts een vingerwijzing zijn. Het begrijpen van Waarheid kan niet worden nagestreefd of actief verkregen, het kan alleen maar uit zichzelf plaatsvinden. En het kan alleen maar gebeuren als de geest stil is en geen gedachten bevat. Als het begrijpen komt, dan kan het slechts aanvaard worden als de geest zich ontdaan heeft van het 'ik' en het hart gevuld is met Liefde. De ultieme waarheid, zoals Ramana Maharshi, Nisargadatta Maharaj en alle wijzen voor hen duidelijk hebben gesteld, is dat er schepping noch destructie bestaat, geboorte noch dood, lotsbestemming noch vrije wil, pad noch eindbestemming.

Ramesh S. Balsekar is bekend als leerling van Nisargadatta Maharaj en als vertaler van de gesprekken die Nisargadatta voerde met zijn bezoekers. Als gepensioneerd bankdirecteur en met een gedegen Engelse universitaire opleiding, is Balsekar in staat de Advaita-traditie heel direct en voor de analytisch ingestelde westerse geest kristalhelder over te dragen.
Boek bekijken

de liefdevolle uit Hoogezand

particulier

Logo de liefdevolle

BEZIE OOK UW SPAMBOX AUB
Ik ben heel lang een verkoper geweest op bol.com onder de naam van "de liefdevolle" en nu dus alhier op boekwinkeltjes.
Bezoekers uit België dienen rekening te houden dat boekverzending duurder is. Met DPD kost het 8,15€ pakketpost.
COMMUNICEER AUB. PAS NA BETALING WORDT HET BESTELDE OPGESTUURD. VERNEEM IK BINNEN 4 WERKDAGEN NIETS VAN U DAN NEEM IK AAN DAT U GEEN INTERESSE MEER HEEFT EN WORDT DE BESTELLING GEANNULEERD.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.