Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Notenboom.


 

Abalos, R. - Het spel der oneindige raadselen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Abalos, R. - Het spel der oneindige raadselen
Schrijver: Abalos, R.
Titel: Het spel der oneindige raadselen
ISBN: 9789026123900
Uitgever: De fontein
Bijzonderheid: 2008, Gebonden, 526 blz, zeer goede staat
Prijs: € 5,00
€ 6,25
Meer info Van de auteur van de bestseller Grimpow, Selexyz-jeugdboek van het jaar 2006

Drie verhalen, drie mysteries, één antwoord.

Op internet ontcijferen Nicholas en Beth de toegangscode tot Het spel der oneindige raadselen. Hiermee begint hun zoektocht naar de Steen der Wijzen. Echter, tijdens die tocht gaat de virtuele wereld van het computerspel over in de werkelijkheid.
Daar blijkt een gruwelijke seriemoordenaar actief: slachtoffers is een geheimzinnig teken in de hand gebrand.
Gaandeweg ontdekken Nicholas en Beth dat de geheimzinnige Gotische Club ook op jacht is naar de Steen der Wijzen, maar met een wel zeer kwade bedoeling: zij willen de wereld in hun macht krijgen.
Hun zoektocht leidt hen door een legende die hen naar New Yorkse monumenten voert, waar zij een raadsel moeten oplossen. Op hun weg worden ze achtervolgd door vijanden die vanuit de virtuele wereld naar de werkelijkheid kunnen overstappen. Wie zullen het eerst de Steen der Wijzen vinden? Zijn Nicholas en Beth in staat de raadselen op te lossen? Overwinnen zij in Het spel der oneindige raadselen?
Een zinderend spannende historische thriller voor iedereen die zich tot geheimzinnige genootschappen en hun rituelen aangetrokken voelt en die zich graag door de verbeelding laat meeslepen.

Rafael Ábalos is advocaat en hoogleraar aan de universiteit van Málaga. In zijn vrije tijd schrijft hij avontuurlijke en fantastische verhalen, deels gebaseerd op historische feiten. Met Grimpow, dat in meer dan 28 talen werd uitgegeven, verwierf hij internationale bekendheid.
Boek bekijken

De Notenboom uit Vorden

particulier
Wij zoeken een nieuw thuis voor onze eigen oude boeken. Er zit een eind aan onze boekenkast, en we hebben slechte ervaringen met dubbel parkeren. Af en toe moet er dus worden opgeruimd, en wordt de boekwinkel weer gevuld. Mocht u een volgend boek nodig hebben: als u bij dezelfde boekwinkel bestelt kunt u besparen op de verzendkosten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.