Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Notenboom.


 

Coolwijk, Marion van de - Tafel 7: 3 cola! Tobjob deel 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coolwijk, Marion van de - Tafel 7: 3 cola! Tobjob deel 1
Schrijver: Coolwijk, Marion van de
Titel: Tafel 7: 3 cola! Tobjob deel 1
ISBN: 9789026128080
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheid: 2010, 174pp, Gebonden, goede staat
Prijs: € 4,00
€ 3,85
Meer info Rik is vijftien en heeft een topjob in de bediening van Restaurant Lekker. Hij werkt hard en kan het goed vinden met zijn collega's. Vooral met Ice heeft Rik veel lol. Ze dagen elkaar voortdurend uit en door haar gaat hij zijn werk met de week leuker vinden. Is hij verliefd op haar aan het worden? Ook Jasmin en Jessica geven op hun manier wel heel speciale aandacht aan Rik.

Wanneer er geld uit de kas en de fooienpot blijkt te zijn verdwenen, is iedereen stomverbaasd. En het blijft niet bij één keer. De sfeer in het team slaat om: de medewerkers beginnen elkaar te verdenken. Steeds als Rik gewerkt heeft, klopt de kas niet. Is dat toeval? Langzaamaan komt de verdenking op hem te liggen. Rik is ten einde raad. Alle credits die hij in de loop van de tijd heeft opgebouwd, blijken niets meer waard. Wie kan hij vertrouwen? Ice? Wie heeft het geld gestolen? En waarom?
Boek bekijken

De Notenboom uit Vorden

particulier
Wij zoeken een nieuw thuis voor onze eigen oude boeken. Er zit een eind aan onze boekenkast, en we hebben slechte ervaringen met dubbel parkeren. Af en toe moet er dus worden opgeruimd, en wordt de boekwinkel weer gevuld. Mocht u een volgend boek nodig hebben: als u bij dezelfde boekwinkel bestelt kunt u besparen op de verzendkosten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.