Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

B. Smulders, M. Croon - Veilig bevallen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: B. Smulders, M. Croon
Titel: Veilig bevallen
ISBN:
Uitgever: Lifetime Uitgeverij uit 2004
Bijzonderheid: Gebonden 216 pagina's 25x18 formaat [harde kaft]
Prijs: € 14,75
€ 3,95
Meer info Veilig bevallen is hét handboek voor aanstaande ouders. Nog nooit is er zo vernieuwend en uitgebreid geschreven over de bevalling en alles wat daarbij komt kijken. Het is immers belangrijk om goed voorbereid te zijn. Om angst weg te nemen. Om je zelfvertrouwen te versterken. Zodat je jezelf niet in de weg zit als de bevalling gaat beginnen. Want de veiligste bevalling is de bevalling die zo normaal mogelijk verloopt. Waarbij ingrepen tot een minimum beperkt kunnen worden. Veilig bevallen helpt je bij de voorbereiding daarop.
Veilig bevallen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de bekende verloskundigen Beatrijs Smulders en Mariël Croon. Met hun verfrissende inzichten, met hun gouden tips, met de verhalen van verloskundigen en van vele barende vrouwen zelf, geven zij hier een uniek inzicht in de belevingswereld van de bevalling. Dat is belangrijk voor jou en je partner, interessant voor je familie, en ook voor iedereen die beroepshalve met zwangere vrouwen te maken heeft.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.