Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Kathleen. George .. Vertaling door: Moppes, R. van - Roof ...

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Kathleen. George .. Vertaling door: Moppes, R. van
Titel: Roof ...
ISBN:
Uitgever: Luitingh - Sijthoff Uitgeverij uit 2003 Amsterdam
Bijzonderheid: Paperback 23x15 formaat 351 pagina's slappe kaft
Prijs: € 12,50
€ 3,95
Meer info De werkloze actrice Marina Benedict komt op een ochtend een moeder met haar baby tegen. Als ze later dezelfde baby in de armen van een man ziet, krijgt ze argwaan. Ze voelt aan dat hij niet de vader van het jongetje is. In een opwelling - waardoor haar leven een enorme keer zal nemen - volgt ze hem naar een verlaten gebouw.
De ouders van de baby zijn beroemd en dus verwachten ze dat er losgeld zal worden geƫist. Maar als dat niet gebeurt, blijkt er veel meer achter de kidnapping te zitten.
In Roof, deels psychologische suspense, deels detective, wordt net zo diep ingegaan op de spanning als op de relaties tussen de hoofdpersonen. Een adembenemende thriller met intrigerende personages en fraaie dialogen.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.