Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Hubbard, L. Ron - Handboek voor Preclears

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hubbard, L. Ron - Handboek voor Preclears
Schrijver: Hubbard, L. Ron
Titel: Handboek voor Preclears
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij: New Era Uitgeverij uit 2007
Bijzonderheid: Pracht boek 24x16 formaat 437 pagina's slappe kaft bijna nieuw mooie omslag
Prijs: € 12,75
€ 3,95
Meer info Handboek voor Preclears is geschreven nadat L. Ron Hubbard zijn ontdekkingen over de ware aard en inherente kwaliteiten van de mens had gedaan.

In dit boek staat o.a. waarom gewoonten niet makkelijk kunnen worden veranderd. En hoe beslissingen van lang geleden meer kracht over iemand hebben dan de beslissingen die hij in het heden heeft gemaakt. Waarom houdt iemand in het heden vast aan zijn negatieve ervaringen van vroeger. Hoe groot is eigenlijk het potentieel van de mens?

De Tabel van Houdingen vertelt over de ideale staat van de mens en zijn houding ten aanzien van het leven.

Dit boek is een aanvulling op het boek Zelfanalyse. Samenvatting Handboek voor PreclearsIdeale Staat van Zijn. Hier is een zelfauditing boek geschreven voor gebruik door auditors en preclears als een handboek bij Gevorderde Procedure en Axioma"s. Ontdek de Tabel van Houdingen, die de "buttons" bevat die, wanneer ingedrukt, elke case ontsluit. Hier is eveneens de ontdekking en beschrijving van Levenscontinuüm, het middel waarmee een wezen de levens van anderen overerft en deze dan begint te leven. En dat alles, evenals de middelen om naar zijn eigen leven terug te keren, worden aangekondigd in deze lezingen die een keerpunt zijn, en origineel gegeven werden aan de Tweede Jaarlijkse Conferentie van Dianetics Auditors.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.