Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Hannah, Kristin Vertaling Gerda Wolfswinkel met Omslagontwerp Julie Bergen en Foto auteur Martin Bydalek - In het daglicht .. een ontroerend liefdesverhaal over het maken van eigen keuzes.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hannah, Kristin  Vertaling Gerda Wolfswinkel  met Omslagontwerp Julie Bergen  en Foto auteur  Martin Bydalek - In het daglicht ..  een ontroerend liefdesverhaal over het maken van eigen keuzes.
Schrijver: Hannah, Kristin Vertaling Gerda Wolfswinkel met Omslagontwerp Julie Bergen en Foto auteur Martin Bydalek
Titel: In het daglicht .. een ontroerend liefdesverhaal over het maken van eigen keuzes.
ISBN: 9789044307559
Uitgever: The house of books Uitgeverij uit 2003
Bijzonderheid: Gebonden 22x14 formaat 316 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 12,75
€ 3,95
Meer info Distant shores Oorspronkelijke titel
Elizabeth en Jack Shore trouwen jong, krijgen twee dochters en trotseren de stormen van hun gezinsleven. Wanneer de meisjes gaan studeren, wordt het erg stil in huis. Dan krijgt Jack de baan van zijn dromen aangeboden en Elizabeth zet, zoals gewoonlijk haar eigen wensen opzij om hem te volgen naar New York. Eenmaal daar voelt Elizabeth zich verloren en leeg. Ze mist haar mooie strandhuis aan de kust van Oregon. En ze mist de troostende armen van haar echtgenoot, die het veel te druk heeft met zijn nieuwe werk om samen met haar de sprankeling in hun huwelijk terug te vinden. Wanneer Elizabeths vader plotseling sterft, neemt ze een dramatische beslissing.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.