Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Dis, Adriaan van met omslagillustraties van The Partnership .. foto achterzijde omslag van Adrie Mouthaan - Palmwijn .. Het zand had de naden van mijn blouses losgetornd , de knopen gespleten . Mijn kleren verraadden mijn verval ik ging achter uit.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dis, Adriaan van met omslagillustraties van The Partnership .. foto achterzijde  omslag  van Adrie Mouthaan - Palmwijn .. Het zand had de naden van mijn blouses losgetornd , de knopen gespleten . Mijn kleren verraadden mijn verval ik ging achter uit.
Schrijver: Dis, Adriaan van met omslagillustraties van The Partnership .. foto achterzijde omslag van Adrie Mouthaan
Titel: Palmwijn .. Het zand had de naden van mijn blouses losgetornd , de knopen gespleten . Mijn kleren verraadden mijn verval ik ging achter uit.
ISBN: 9789074336253
Uitgever: Uitgave van : Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse boek uit 1996
Bijzonderheid: Pocket formaat 19X11 en 95 pagina's slappe kaft
Prijs: € 8,75
€ 3,95
Meer info Adriaan van Dis (1946) behoeft als schrijver en televisiemaker geen introductie.

Na een leven vol omzwervingen belandt een oudere vrouw op een eiland voor de kust van Afrika. Niets bindt haar meer. Ze zoekt sensaties, staat voor alles open, maar haar hart blijft gesloten. Tot ze, in een dramatische confrontatie met het lot van de eilandbewoners, de intensiteit van het leven hervindt. Palmwijn is een novelle over betrokkenheid en over het onvermogen iets aan andermans misère te veranderen. In zijn beeldrijke en energieke stijl weet Adriaan van Dis als geen ander de zwakte en de kracht te schilderen van een mens, een eiland, een continent.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.