Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Stuur, Addo .. Dit boek is geschreven volgens de Visual Steps TM-methode - Internet en e-mail voor senioren - voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil .. behoort naast geen enkele PC te ontbreken.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stuur, Addo .. Dit boek is geschreven volgens de Visual Steps TM-methode - Internet en e-mail voor senioren  -  voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil ..  behoort naast geen enkele PC te ontbreken.
Schrijver: Stuur, Addo .. Dit boek is geschreven volgens de Visual Steps TM-methode
Titel: Internet en e-mail voor senioren - voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil .. behoort naast geen enkele PC te ontbreken.
ISBN: 9789059050013
Uitgever: Uitgave van Visual Steps uit 2001 vierde druk ..
Bijzonderheid: Prima boek hardekaft 351 pagina 's 28x20 formaat ..
Prijs: € 12,25
€ 3,95
Meer info Met dit boek leert u o.a. Het world Wide Web verkennen ,
Effectief infotmatie zoeken en vinden op internet

-mails ontvangen en versturen
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.