Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Landell , Olaf J. de .. Omslagdia J.J. Kok Hilversum - Met liefde en respect .. Het Devies

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Landell , Olaf J. de .. Omslagdia J.J. Kok Hilversum - Met liefde en respect .. Het Devies
Schrijver: Landell , Olaf J. de .. Omslagdia J.J. Kok Hilversum
Titel: Met liefde en respect .. Het Devies
ISBN:
Uitgever: Uitgave van : De Boekerij Amsterdam - Brussel uit 1986
Bijzonderheid: Gebonden 21x14 formaat 326 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 8,25
€ 3,95
Meer info Op een deftige thee-middag in Brabant in 1928 bemerkt mevrouw Clara dat een bepaalde jongeman zijn ogen niet van haar kleindochter Mary af kan houden. Aangezien de jongeman van voorname familie is, rijk en moreel onaanvechtbaar, besluit Clara dat hij Mary beslist nader moet leren kennen. Daartoe wordt een tuinfeest gearrangeerd waarvoor een gelijk aantal jongemannen en dames wordt uitgenodigd. Natuurlijk mag geen meisje mooier zijn dan Mary en geen jongeman charmanter dan de beoogde bruidegom.

Maar: kleindochters zijn nimmer zo perfect als Oma had gedacht en de uitgezochte jongeman handelt niet volkomen overeenkomstig Oma's verwachtingen.

Onder de feestgangers schuilt er een die schalkser is en daardoor voor Mary boeiender. Tegelijkertijd bevroedt de door Oma uitgezochte partner enig opzet achter haar bedoelingen. Onder Clara's mislukte regie kiest de kleindochter de verkeerde levensgezel.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.