Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Thompson Walker, Karen .. Vertaald door Tineke Funhoff - Wij waren hier .. is een Meeslepende en onvergetelijke roman over een meisje dat opgroeit in een bedreigde wereld.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Thompson Walker, Karen .. Vertaald door Tineke Funhoff - Wij waren hier  .. is een Meeslepende en onvergetelijke roman over een meisje dat opgroeit in een bedreigde wereld.
Schrijver: Thompson Walker, Karen .. Vertaald door Tineke Funhoff
Titel: Wij waren hier .. is een Meeslepende en onvergetelijke roman over een meisje dat opgroeit in een bedreigde wereld.
ISBN:
Uitgever: Uitgave van : Luitingh - Sijthoff Uitgeverij uit 2012 Amsterdam
Bijzonderheid: Paperback 21x13 formaat 254 pagina's slappe kaft
Prijs: € 14,75
€ 3,90
Meer info Het nieuws kwam op een gewone zaterdag in oktober. Na het nieuws zou het leven nooit meer hetzelfde zijn, maar toch leek er aanvankelijk niets veranderd. De aarde was langzamer gaan draaien. Onmerkbaar. En de vertraging zette door. Elke dag, elke nacht duurde een beetje langer dan de vorige en algauw duurde een etmaal 26, 28, 32 uur.

De elfjarige Julia en haar familie proberen zich, net als de rest van de wereld, aan te passen aan het nieuwe ritme. De school gaat dicht, mensen worden ziek en de natuur verandert. Is het einde van de wereld naderbij? Men klampt zich vast aan het alledaagse leven en gaat gewoon door - Julia wordt voor het eerst verliefd, haar ouders blijken ook maar normale mensen die ruziemaken en haar opa volgt zijn eigen weg. En iedereen houdt hoop...
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen