Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Cook, Robin .. Vertaling : Mariëlle Snel - Fataal

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cook, Robin  .. Vertaling : Mariëlle Snel - Fataal
Schrijver: Cook, Robin .. Vertaling : Mariëlle Snel
Titel: Fataal
ISBN: 9789022981641
Uitgever: Uitgave van : A.W. Bruna Uitgevers B.v. uit 1993 te Utrecht
Bijzonderheid: Paperback 21x13 formaat 437 pagina's slappe kaft
Prijs: € 11,75
€ 3,95
Meer info Angela en David Wilson zijn dolblij wanneer ze de kans krijgen de benauwde stad en hun hectische banen in het gigantische ziekenhuis achter zich te laten. Ze vertrekken naar het bijna paradijselijke Vermont, waar ze een nieuw leven beginnen in een idyllisch provinciestadje.
Het lijkt wel een droom: er is volop ruimte en frisse lucht en er is een prachtige speeltuin voor hun dochtertje Nikki. Zowel David, internist, als Angela, gespecialiseerd in de pathologie, kan aan de slag in het plaatselijke ziekenhuis. Het mooiste van alles is dat het ziekenhuis alle faciliteiten in huis heeft om een optimale verzorging te bieden aan Nikki, die aan een ernstige aandoening van de luchtwegen lijdt.
Het gezin voelt zich al snel thuis in de hartelijke gemeenschap. Dan doet zich in het ziekenhuis een aantal raadselachtige sterfgevallen voor, die aanvankelijk alleen maar Angela's nieuwsgierigheid wekken. Maar als er plotseling ook een kind en enkele volwassenen sterven die aan dezelfde ziekte als Nikki lijden, raken Angela en David in paniek.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.