Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Brooks, Kevin Vertaling Wiebe Buddingh Omslagontwerp Pauline Hoogweg en Levanti Rotterdam - Martyn Big

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brooks, Kevin Vertaling  Wiebe Buddingh  Omslagontwerp Pauline Hoogweg  en Levanti  Rotterdam - Martyn Big
Schrijver: Brooks, Kevin Vertaling Wiebe Buddingh Omslagontwerp Pauline Hoogweg en Levanti Rotterdam
Titel: Martyn Big
ISBN: 9789061696711
Uitgever: Malmberg Den Bosch. 2005.
Bijzonderheid: Paperback 21x13 formaat 221 pagina's slappe kaft FF ontspannen
Prijs: € 8,75
€ 3,95
Meer info Kevin Brooks studeerde psychologie en filosofie in Birmingham, maar stopte voortijdig met beide studies. Hij had verschillende banen, en was vooral werkzaam als musicus en beeldend kunstenaar. Hij gaf zijn werk op om fulltime te kunnen schrijven.

Brooks schrijft gedichten, verhalen, romans en liedteksten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. In 2002 won hij de Canongate Prize for New Writing voor een kort verhaal. De poging van Kevin Brooks om een uitgever te vinden voor zijn kinderboek Martyn Pig toont overeenkomsten met die van Harry-Potterauteur J.K. Rowling. Net als Rowling stuurde Brooks zijn manuscript naar een groot aantal uitgeverijen en werd het overal afgewezen. Ten slotte stuurde hij zijn werk - in een laatste poging - naar de Engelse uitgeverij The Chicken House.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.