Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Wassink, Hans en Guido Willemsen met Bart Coumans - Op eigen kracht. Slanker, strakker, sterker .. Het complete handboek boordevol informatie en Praktische adviezen voor effectief en gezond fitnessen op eigen kracht .

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wassink, Hans  en  Guido  Willemsen met Bart  Coumans - Op eigen kracht. Slanker, strakker, sterker .. Het complete handboek boordevol  informatie en Praktische adviezen voor effectief en gezond fitnessen op eigen kracht  .
Schrijver: Wassink, Hans en Guido Willemsen met Bart Coumans
Titel: Op eigen kracht. Slanker, strakker, sterker .. Het complete handboek boordevol informatie en Praktische adviezen voor effectief en gezond fitnessen op eigen kracht .
ISBN:
Uitgever: Arko Sports Media BV uit 2005 te Nieuwegein [ Isbn 9789077072682
Bijzonderheid: Softcorver 253 pagina's 22x15 formaat
Prijs: € 22,50
€ 3,90
Meer info Er zijn veel manieren om op je streefgewicht te komen, strakker in je vel te zitten, sterker en gespierder te worden en je energieker te voelen. Wat vaak vergeten en onderschat wordt, is dat dit juist heel goed mogelijk is door middel van krachttraining. Het is dé manier om af te vallen, in vorm te komen en te blijven. Het levert je vetvrije spiermassa op, waardoor je in rust veel meer calorieën verbrandt. Op Eigen Kracht is een pleidooi voor méér krachttraining, rekent af met diverse mythes en wil sporters bewust maken van wat er Op Eigen Kracht mogelijk is.Met Op Eigen Kracht kun je direct aan de slag. In het eerste deel vind je informatie over trainingsschema¿s, voeding en een gezond gewicht en kun je je Individuele Afval Beheersplan samenstellen. Of je nu een ¿liever lui dan moe¿- type bent of een ¿gaan tot het gaatje¿-type, Op Eigen Kracht heeft voor iedereen een passend trainingsprogramma.In het tweede deel van Op Eigen Kracht kun je de diepte in. De vier pijlers voor geïntegreerde krachttraining (training, voeding, herstel en motivatie) komen ruimschoots aan bod. Heb je met het basiskrachttrainingsprogramma bereiktwat je wilde, dan vind je hier ook trainingsschema¿s voor gevorderden.Bovendien biedt dit boek achtergrondinformatie over optimale voeding, de zin en onzin van voedingssupplementen en de onderschatte gevaren van doping. Op Eigen Kracht laat zien hoe je effectief, gezond en clean je persoonlijke doelen kunt bereiken en daar trots op mag zijn.¿Aan het ijzer¿ is dus het motto als je slanker, strakker of sterker wilt worden.Een betaalbaar cadeau voor elke gelegenheid .. leuk om tegeven en nog leuker om te krijgen
Boeken zijn de universiteit van onze dagen .. Slimmeriken lezen , en beginnen met boeken .... nu ook op
Marktplaats .. Dit is een boek om Uw kennis te vergroten en kennis is macht ??
met bijna altijd korte Recensie en foto van voor en achter exemplaar.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen