Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Stokkink, Theo Omslagontwerp Anders Kilian Foto omslag collectie Koninklijk Instituut van de Tropen - Aanvechtingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stokkink, Theo  Omslagontwerp  Anders  Kilian  Foto omslag collectie Koninklijk Instituut van de Tropen - Aanvechtingen
Schrijver: Stokkink, Theo Omslagontwerp Anders Kilian Foto omslag collectie Koninklijk Instituut van de Tropen
Titel: Aanvechtingen
ISBN: 9789062654895
Uitgever: Knipscheer, Uitgeverij In de uit 2000 te Amsterdam
Bijzonderheid: Gebonden 319 Pagina's 20x12 net exemplaar harde kaft Biep exemplaar
Prijs: € 9,95
€ 3,90
Meer info Een man op zoek naar een oude liefde, toen een Indonesische student. Homo- en lichterotische roman met een heel verrassende en eerlijke kijk op de Aziatische moslimwereld.

Na ruim twintig jaar verstandshuwelijk, een mislukte relatie met een man en een vervroegd pensioen gaat dr. Johan van Tilburg, voormalig topambtenaar van het Ministerie van Onderwijs, alsnog op zoek naar zijn grote liefde, een Indonesische student, tot wie hij zich, toen deze lang geleden voor een postdoctorale studie in Nederland was, onweerstaanbaar aangetrokken had gevoeld. Het korte avontuur had hij vanwege zijn positie geen vervolg durven geven maar was zijn leven steeds meer gaan beheersen.

Als hij vijftien jaar later door de culturen in de Aziatische landen te doorgronden het beeld van zijn ultieme liefde scherp probeert te krijgen, wordt het herbeleven van die sublieme ervaring voortdurend op de proef gesteld.

Het is voor de hoofdpersoon in Aanvechtingen een openbaring als blijkt dat hij in Aziatische steden plotseling heel aantrekkelijk lijkt te zijn voor veel jongere mannen.

"Debuutroman over een man die ondanks zijn homoseksuele geaardheid trouwde met een studievriendin, maar geobsedeerd bleef door een Indonesische student op wie hij in een ver verleden verliefd was geweest. Een spannend, vol vaart geschreven verhaal.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.