Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen  .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil  Gibran werd  opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v.
Schrijver: Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn
Titel: Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v.
ISBN: 9789028414983
Uitgever: Wereldbibliotheek,Uitgevers Nederland uit 1985 te Amsterdam
Bijzonderheid: Paperback 207 pagina's 21x13 formaat slappe kaft
Prijs: € 9,95
€ 3,95
Meer info A solitary dance Oorspronkelijke titel
Omslagontwerp Joost van de Woestijne
Het verhaal van de behandeling door een psychotherapeut van een ernstig gestoord kind. Mike is schizofreen, gaat alle contact met andere mensen angstvallig uit de weg. Een jonge psycholoog, de ik-figuur in het boek, krijgt als opgave de taak om deze jongen te behandelen. Zeer langzaam en moeizaam, door een maandelange proberen ontbreekt de psycholoog eindelijk door Mikes isolement heen. Maar als Mikes vader op visite komt en hysterisch gilt dat de jongen door een duivel bezeten is, valt Mike terug in zijn oude toestand en moet de psycholoog overnieuw beginnen. Uiteindelijk lukt de therapie toch, na veel vallen en opstaan. Het verhaal is gebaseerd op de praktijkervaring van de schrijver, en is zo levensecht neergetekend dat de lezer steeds de illusie heeft dat hij een echt verslag van een behandeling aan het lezen is, in plaats van een roman. Een meeslepend, onderhoudend verhaal.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.