Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Hawkins, John en Ward - Het water der verschrikking

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hawkins, John en Ward - Het water der verschrikking
Schrijver: Hawkins, John en Ward
Titel: Het water der verschrikking
ISBN:
Uitgever: Spaarnestad De Drukkerij N.v. te Haarlem uit 1956
Bijzonderheid: Gebonden 191 Pagina's 19x14 net exemplaar harde kaft
Prijs: € 8,95
€ 3,90
Meer info The Floods of Fear. Oorspronkelijke Titel
Gebruikers Sporen en Geel verkleuring Ward Hawkins (1912–1990) is een auteur, die schreef van de jaren 1940 tot de jaren tachtig. Hij schreef series verhalen voor de Saturday Evening Post in de jaren 1940 en 1950. Hij vaak schreef met zijn broer John Hawkins, en de Universiteit van Oregon heeft een collectie van hun manuscripten.
In de jaren 1960, waren de broers schrijvers voor televisie, met name als schrijvers voor Bonanza, en in de jaren 1970, was John Hawkins een producent en schrijver voor Kleine huis op de Prairie, terwijl Ward de artikeleditor was en ook veel voor het programma heeft bijgedragen.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen