Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Diamant Anita Diamant is journaliste en deskundige op het gebied van de joods-christelijke traditie. - De Rode Tent

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Diamant Anita Diamant is journaliste en deskundige op het gebied van de joods-christelijke traditie. - De Rode Tent
Schrijver: Diamant Anita Diamant is journaliste en deskundige op het gebied van de joods-christelijke traditie.
Titel: De Rode Tent
ISBN: 9789032506070
Uitgever: De Kern Uitgeverij te Baarn uit 1999
Bijzonderheid: Paperback 20x13 formaat 322 pagina's slappe kaft
Prijs: € 34,75
€ 3,95
Meer info The Red Tent Oorspronkelijke Titel
Omslagontwerp Chaim Mesika
Vertaald door Ellen Segeren en Els Kroon
Zetwerk Scriptura Westbroek

De rode tent' van Anita Diamant is een internationale bestseller over liefde, verraad en eeuwenoude vrouwelijke tradities.



Dina, de dochter van Jakob, wordt in de Bijbel slechts terloops genoemd. In deze meeslepende roman vertelt Anita Diamant Dina's levensverhaal.

Dina wordt opgevoed door vier moeders, Lea, Rachel, Zilpa en Bilha, de dochters van Laban en de vrouwen van Jakob. Zij wijden haar in in de geheimen van de rode tent, de plaats waar vrouwen zich drie dagen per maand terugtrekken, tijdens de nieuwe maan. Ze vertellen elkaar verhalen en geven hun kennis en geheimen door over geboorte en bevalling, over geneeskrachtige kruiden en over de heilige riten bij de eerste menstruatie.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.