Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Tobin, Betsy. Vertaald door Luud Dorresteyn Omslagontwerp Marjo Starink - Het Bottenhuis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tobin, Betsy. Vertaald door Luud Dorresteyn Omslagontwerp  Marjo Starink - Het Bottenhuis
Schrijver: Tobin, Betsy. Vertaald door Luud Dorresteyn Omslagontwerp Marjo Starink
Titel: Het Bottenhuis
ISBN: 9789029548328
Uitgever: Arbeiderspers de Uitgeverij te Amsterdam uit 2000
Bijzonderheid: Paperback 20x12 formaat 259 pagina's slappe kaft
Prijs: € 9,95
€ 3,95
Meer info Hans Holbein de Jongere Omslagillustratie
Portret van een jonge Vrouw [Detail]
Bottenhuis vertelt het verhaal van twee vrouwen en speelt zich af in de zeventiende eeuw op het Engelse platteland. De ene vrouw is groot van lijf en groot van karakter. Haar lichaam is voluptueus en ze heeft een charismatische uitstraling. Het is een vrouw die zowel door mannen als vrouwen begeerd wordt. En ook al is ze prostituee, ze vervult een dominante rol in het dorpsleven op een heimelijke en zeker niet voor iedereen zichtbare manier. Haar plotselinge en mysterieuze dood brengt de gemeenschap in beroering.
De andere vrouw is jong en tenger en erg op zichzelf. Deze vrouw, een bediende, heeft niets van de uitbundigheid van de eerste. En het is deze frĂȘle, schuchtere kamenier die het op zich neemt het mysterie rond de dood van de grootbuikige vrouw te ontrafelen. Een avontuur dat leidt tot schokkende ontdekkingen, onverwachte liefde en zelfs het begin van een nieuwe toekomst.

Schitterend! Betsy Tobin heeft niet alleen vakkundig het alledaagse leven in een zeventiendeeeuws Engels dorp geschilderd, maar ook een spannend en geheimzinnig verhaal geschreven. - Tracey Chevalier, schrijfster van The girl with the earring

Betsy Tobin werd geboren in Amerika en emigreerde in 1989 naar Engeland. Ze is journalist, toneelschrijfster en heeft als auteur diverse prijzen gewonnen. Bottenhuis is haar romandebuut.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.