Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Groenink, Evelien en Ineke Holtwijk Co-auteur: Floris van Straaten - Slotenmakers en Gangstermeisjes Kinderarbeid wereldwijd.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Groenink, Evelien  en Ineke Holtwijk  Co-auteur: Floris van Straaten - Slotenmakers en Gangstermeisjes Kinderarbeid wereldwijd.
Schrijver: Groenink, Evelien en Ineke Holtwijk Co-auteur: Floris van Straaten
Titel: Slotenmakers en Gangstermeisjes Kinderarbeid wereldwijd.
ISBN: 9789053302392
Uitgever: Mets Jan en Schilt uitgeverij Novib 's Gravenhage en NCOS te Brussel uit 1998.
Bijzonderheid: Paperback 280 pagina's 21x13 formaat slappe kaft
Prijs: € 12,75
€ 3,95
Meer info Met een voorwoord van Kathy Lindetekens
Een beschrijving van kinderarbeid, aangevuld met concrete voorbeelden en zwart-witfoto's, in India, Zuid-Afrika en Braziliƫ. Alle drie zijn het landen die in meer of mindere mate proberen hun economie te ontwikkelen. Het gaat over kinderen in de leeftijd tot vijftien jaar waarbij de arbeid lichamelijke en/of geestelijke schade berokkent. Tevens wordt aandacht geschonken aan de houding van de politiek bij de bestrijding van die kinderarbeid. De situatie in de drie landen is niet tekenend voor het werelddeel waarin het land is gesitueerd. Het boek is geschreven door drie journalisten die elk op de hoogte zijn van de problematiek in het land dat zij beschrijven. De drie "verhalen" dienen als illustratie van het probleem. Het boek is daarom vooral geschikt voor in de ontwikkelingsproblematiek gespecialiseerde bibliotheken.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.