Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Beijnum, Kees van Omslagontwerp Ron van Roon Omslagillustratie Bart Rouwhorst - Hier zijn Leeuwen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Beijnum, Kees van Omslagontwerp Ron van Roon  Omslagillustratie Bart Rouwhorst - Hier zijn Leeuwen
Schrijver: Beijnum, Kees van Omslagontwerp Ron van Roon Omslagillustratie Bart Rouwhorst
Titel: Hier zijn Leeuwen
ISBN: 9789041350404
Uitgever: De Arbeiderspers, Uitgeverij te Amsterdam, uit 2002 2e Druk
Bijzonderheid: Pocket [Singel Pocket ] 319 pagina's 17x10 formaat
Prijs: € 9,95
€ 3,95
Meer info In ‘Hier zijn de leeuwen’ gaat Hans Kolk, een eenzelvige oude man en psychiatrisch patiënt, op zoek naar de witte plekken in zijn geheugen. Hij belandt in Oost-Afrika, waar hij zich kort na WO1 aansluit bij een medische expeditie. Terwijl de tropenartsen een nieuw geneesmiddel uitproberen op de inlandse bevolking, redt hij het leven van de Oegandees Nkongo. Als Kolk besluit zijn geluk in New York te beproeven, wil Nkongo met hem mee. Daar, in het hart van The Big Apple’, eindigt hun vriendschap op dramatische wijze.
Kees van Beijnum debuteerde als romancier met ‘Hier zijn leeuwen’. Dit boek werd genomineerd voor de Debutantenprijs 1994 en geselecteerd voor de longlist Libris Literatuurprijs. Daarnaast verschenen van hem nog vier boeken: ‘Over het IJ’, ‘Dichter op de Zeedijk’, ‘De ordening’ en ‘De oesters van Nam Kee’. Zijn werk werd vertaald, verfilmd en genomineerd voor diverse literaire prijzen.
In 1994 beviel mij vooral ‘Hier zijn leeuwen’ van Kees van Beijnum. (…) Zijn literaire debuut, (…) waarin het menselijk tekort zo bekwaam tot romanthema wordt verwerkt. – Inez Van Eijk in het literaire jaaroverzicht van Trouw.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.