Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Feiyu, Bi. uit het chinees vertaald door Mark Leenhouts - Maanopera Een roman over een ambitieuze operazanger

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Feiyu, Bi. uit het chinees vertaald door Mark Leenhouts - Maanopera   Een roman over een ambitieuze operazanger
Schrijver: Feiyu, Bi. uit het chinees vertaald door Mark Leenhouts
Titel: Maanopera Een roman over een ambitieuze operazanger
ISBN: 9789044508666
Uitgever: Geus, Uitgeverij De te Breda uit 2006
Bijzonderheid: Gebonden 20x13 formaat 107 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 10,75
€ 3,95
Meer info Qingyi Oorspronkelijke Titel 
Omslagontwerp De Geus
Omslagillustratie Laurence Vidal
Voorwoord Mark Leenhouts
Roman over een ambitieuze operazangeres
Twintig jaar geleden speelde operazangeres Xiao Yanqiu de hoofdrol in de opera Vlucht naar de maan. De rol is haar op het lijf geschreven. Yanqiu bezit dezelfde kille schoonheid als de godin Chang’e uit de eeuwenoude legende.
Maar Yanqiu is een glanzende carri misgelopen en wijdt tegenwoordig haar leven aan lesgeven, terwijl in haar hart nog steeds de passie voor de opera brandt.
Als ze de kans krijgt om opnieuw de rol van maangodin te spelen, gaat Yanqiu tot het uiterste om haar droom te verwezenlijken. Maar tot welke prijs?
Op grandioze wijze beschrijft Bi Feiyu jaloezie, afgunst en identiteitsverlies, zoals die door falende acteurs gevoeld worden. Acteurs die eigenlijk pas tot leven komen als ze op het toneel bewonderd worden.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.