Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Taylor, Kathrine . Kressmann Vertaald door Tineke Davids Boekverzorging Marry van Baar - Adres Onbekend

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Taylor, Kathrine . Kressmann  Vertaald door Tineke Davids  Boekverzorging Marry van Baar - Adres Onbekend
Schrijver: Taylor, Kathrine . Kressmann Vertaald door Tineke Davids Boekverzorging Marry van Baar
Titel: Adres Onbekend
ISBN: 9789026319105
Uitgever: Ambo - Anthos Uitgevers te Amsterdam uit 2005 3e Druk
Bijzonderheid: Pocket formaat 19X11 en 64 pagina's slappe kaft
Prijs: € 7,25
€ 3,90
Meer info Address Unknowen Oorspronkelijke TitelĀ 
Simon & Schuster Oorspronkelijke UitgeverĀ 
Verrassend, spannend en choquerend.' - Jessica Durlacher in Esta Deze belangrijke en tijdloze boodschap verdient een permanente plaats op ieders boekenplank. Adres onbekend is geschreven als een reeks brieven tussen een joodse Amerikaan die in San Francisco woont en zijn voormalige zakenpartner en vriend die naar Duitsland is teruggekeerd - de brieven dateren van november 1932 tot maart 1934. De verstrekkende gevolgen van de naziideologie, in het bijzonder voor een hechte vriendschap, worden in deze briefwisseling treffend en zeer aangrijpend weergegeven.
Adres onbekend. voor het eerst in druk verschenen in 1938 in de Verenigde Staten, toonde al vroeg de werking van het gif van het nationaalsocialisme aan het Amerikaanse publiek. Het boek is inmiddels uitgegroeid tot een internationale bestseller.Kathrine Kressmann Taylor (1903-1996) doceerde creatief schrijven, journalistiek en geesteswetenschappen.
Dit moderne verhaal is niet minder dun volmaakt. Het is de meest effectieve aanklacht tegen de nazi's die in druk is verschenen.' - The New York Times Book Review (1939)
'Een verhaal dat reeds bekend is en diep gewaardeerd wordt door mijn generatiegenoten.
Wat De negerhut van oom Tom was voor de Burgeroorlog, is dit boek voor de Tweede Wereldoorlog.'' - Kurt Vonnegut
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen