Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Hörchner MScN Rogier Vormgeving en Opmaak Ankie de Feijter - Een Esculaap als Dekmantel Veertig verhalen over misstanden in de Nederlandse gezondheidszorg.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hörchner MScN Rogier  Vormgeving  en Opmaak   Ankie de Feijter - Een Esculaap als Dekmantel  Veertig verhalen over misstanden in de Nederlandse gezondheidszorg.
Schrijver: Hörchner MScN Rogier Vormgeving en Opmaak Ankie de Feijter
Titel: Een Esculaap als Dekmantel Veertig verhalen over misstanden in de Nederlandse gezondheidszorg.
ISBN: 9789081672832
Uitgever: Ra-Medic Holding B.v. en Drukkerij Bepa te Heemskerk uit 2012
Bijzonderheid: Paperback 175 pagina's 19x12 formaat slappe kaft
Prijs: € 39,75
€ 3,95
Meer info Veertig verhalen over misstanden in de Nederlandse gezondheidszorg. De verhalen zijn opgetekend door een verpleegkundige, ruim dertig jaar werkzaam in de gezondheidszorg. De anonieme vertellers zijn diverse zorgverleners, managers, patiënten en nabestaanden. De verhalen gaan over medische missers, inefficiënte kostenbeheersing, werkdruk, verkeerde communicatie, politiek en vooral ook over de complexiteit van de gezondheidszorg. In vogelvlucht wordt de geschiedenis van de gezondheidszorg met de medische ontdekkingen gegeven, alsook een overzicht van de vele huidige zorgaanbieders. De auteur hoopt dat deze verhalen bijdragen tot een stukje bewustwording, met name van het feit dat werknemers in de zorg ook mensen zijn. Hij benadrukt dat er dagelijks vele gemotiveerde zorgverleners klaarstaan. Naast een verklarende woordenlijst is een beschrijving van de klassieke en huidige artseneed opgenomen. De verhalen zijn geschreven voor een breed publiek. Hörchner (1960) is als verpleegwetenschapper ook verantwoordelijk voor diverse internationale publicaties.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.