Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Verdi, Giuseppe . Vertaald door Yolanda Bloemen Omslag Kees Kelkens en Marjo Starink - Autobiografie in Brieven Gekozen , bezorgd ..

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Verdi, Giuseppe . Vertaald door Yolanda Bloemen  Omslag Kees Kelkens en Marjo Starink - Autobiografie in Brieven Gekozen , bezorgd   ..
Schrijver: Verdi, Giuseppe . Vertaald door Yolanda Bloemen Omslag Kees Kelkens en Marjo Starink
Titel: Autobiografie in Brieven Gekozen , bezorgd ..
ISBN: 9789029551335
Uitgever: Arbeiderspers de Uitgeverij te Amsterdam uit 1991 Omslagillustratie Giuseppe Verdi olieverfschilderij van Giovanni Boldini Parijs ca. 1885
Bijzonderheid: Paperback 119 pagina's 21x14 formaat slappe kaft Prive - Domein Nr 171
Prijs: € 39,75
€ 3,90
Meer info Vanaf zijn dertigste levensjaar maakte de Italiaanse operacomponist Giuseppe Verdi (1813-1901) van elke brief die hij verzond een afschrift. Na zijn dood verschenen deze zogenaamde 'copialettere' in druk. De samenstelster van deze bloemlezing van Verdi's brieven heeft er een groot aantal geselecteerd. Veel brieven hebben een zakelijke inhoud, maar er zijn er ook bij van heel persoonlijke aard. Er zijn nadelen bij de presentatie van de brieven in deze bundel: de lezer zal te vaak achterin het boek moeten zoeken wie de persoon in kwestie is aan wie de brief is gericht; niet altijd is de context van de brief voor de lezer even duidelijk of interessant. Mijn indruk is dat de meeste muziekliefhebbers in dit geval toch liever een biografie van de componist inkijken.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen