Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Evans, Diana . Vertaling Wim Scherpenisse en Arena Foto auteur Charles Hopkinson - 26 A

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Evans, Diana . Vertaling Wim Scherpenisse en Arena  Foto auteur  Charles Hopkinson - 26 A
Schrijver: Evans, Diana . Vertaling Wim Scherpenisse en Arena Foto auteur Charles Hopkinson
Titel: 26 A
ISBN: 9789029078788
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij te Amsterdam uit 2006 2e Druk
Bijzonderheid: Gebonden 21x12 formaat 334 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 10,75
€ 3,90
Meer info 26A Oorspronkelijke Titel
Vormgeving omslag Brigitte Slangen
De achtjarige zusjes Georgia en Bessi, een identieke tweeling, wonen samen met hun ouders en twee zussen in Londen. Hun slaapkamer - omgedoopt tot 26a - is h n plek, waar bezoekers altijd moeten aankloppen voordat ze binnen mogen komen. In de rest van het huis is er minder harmonie. Hun Nigeriaanse moeder Ida heeft heimwee, terwijl hun drankzuchtige vader's avonds de buitenwijken van Londen afstruint. Gedwongen om voor zichzelf te zorgen bouwen de vier dochters elk hun eigen wereld. Pas als de familie voor drie jaar naar Nigeria vertrekt leren Georgia en Bessi de werkelijkheid kennen buiten hun veilige en vertrouwde 26a.
Diana Evans is journalist en kunstcriticus voor onder meer Marie Claire, The Evening Standard en The Independent. Ze woont en werkt in West-Londen. 26a werd genomineerd voor de Guardian First Book Award en de Whitbread First Novel of the Year Award, en won de Orange Award for New Writers.
'Prachtige puntige stijl, met magie op alle goede plekken.' - de Volkskrant
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.