Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Unger, Lisa . Vertaling Gert-Jan Kramer Omslagontwerp De Wijer Design BNO - Mooie Leugens

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Unger, Lisa .  Vertaling Gert-Jan Kramer  Omslagontwerp De Wijer Design BNO - Mooie Leugens
Schrijver: Unger, Lisa . Vertaling Gert-Jan Kramer Omslagontwerp De Wijer Design BNO
Titel: Mooie Leugens
ISBN: 9789041707390
Uitgever: Sirene, en Rainbow Uitgeverij te Amsterdam uit 2006 Foto omslag Carijn Drexl en Arcangel Images
Bijzonderheid: Pocket Rainbow formaat 18X11 en 332 pagina's slappe kaft
Prijs: € 7,95
€ 3,95
Meer info Beautiful Lies Oorspronkelijke Titel
Was Ridley Jones maar tien minuten later opgestaan. Of had ze maar de metro genomen en niet op een taxi gewacht. Dan was ze misschien niet betrokken geraakt bij de uitzonderlijke gebeurtenis die alles veranderde wat zij over haar leven dacht te weten. Dan zou ze nog de bevoorrechte dochter van liefhebbende ouders zijn geweest. Haar leven zou nog altijd volmaakt hebben geleken - met slechts enkele haarscheurtjes in het anderszins zo perfecte geheel. Maar het liep allemaal anders... Wanneer Ridley een mysterieus pakje ontvangt met daarin een foto en een briefje met daarop de vraag 'Ben jij mijn dochter?', blijkt dat haar hele wereld mogelijk niet meer is dan een illusie.
Ridley wordt plots gedwongen alles wat zij over zichzelf en haar familie weet in twijfel te trekken. Ze betreedt een duistere wereld waarvan zij het bestaan nooit had vermoed. Een wereld waar iedereen in haar leven een vreemde lijkt. Ridley heeft geen idee wie zij kan vertrouwen en wie iets te verbergen heeft - zelfs, of juist vooral, haar nieuwe geliefde, Jake, lijkt geheimen te hebben.
Mooie leugens staat bol van de spanning en schiet meteen uit de startblokken. Een adembenemende tocht waarbij elke keuze die Ridley maakt een wervelwind van onvoorstelbare gevolgen veroorzaakt. Dit debuut van Lisa Unger is een literaire thriller pur sang, met een van de meest verfrissende heldinnen sinds jaren.
'Intrigerend en knap gedaan (...) Met een adembenemende vaart neemt Unger je mee op een tocht vol spanning, bedrog en intriges' Publishers Weekly
Lisa Unger is geboren in Connecticut en groeide op in Nederland, Engeland en New Jersey. Ze zegde haar carrière in de uitgeverswereld vaarwel om fulltime schrijfster te worden. Momenteel schrijft ze het vervolg op haar debuut Mooie leugens. Lisa Unger woont met haar man en dochtertje in Florida, de Verenigde Staten.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.