Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Allende, Isabelwerd in 1942 uit Chileense ouders geboren in de Peruaanse hoofdstad Lima - Het Rijk van de Gouden Draak

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Allende, Isabelwerd in 1942 uit Chileense ouders geboren in de Peruaanse hoofdstad Lima - Het Rijk van de Gouden Draak
Schrijver: Allende, Isabelwerd in 1942 uit Chileense ouders geboren in de Peruaanse hoofdstad Lima
Titel: Het Rijk van de Gouden Draak
ISBN: 9789028420052
Uitgever: Wereldbibliotheek Uitgeverij te Amsterdam uit 2003 2e
Bijzonderheid: Paperback 20x12 formaat 285 pagina's slappe kaft
Prijs: € 13,75
€ 3,95
Meer info Elreino del Dragon de Ora Oorspronkelijke TitelĀ 
Uit het Spaans vertaald door Rikkie Degenaar
Omslagontwerp Nico Richter

In dit tweede deel van de Jaguar- en Adelaartrilogie reizen Kate Cold en haar kleinzoon Alex naar het Verboden Rijk, een ongerept en moeilijk bereikbaar land hoog in de Himalya. De rust in dit vredige koninkrijk wordt ruw verstoord wanner de Gouden draak, een kostbaar beeld, in opdracht van een rijke westerse verzamelaar wordt gestolen.
Het lukt Alex en zijn vriendin Nadia met behulp van een inheems meisje de koningszoon en diens boeddhistische leermeester de vijand te verslaan en daarmee het Verboden Rijk te redden.
Isabel Allende schetst op de achtergrond de confrontatie tussen twee totaal verschillende culturen. Op subtiele wijze levert zij kritiek op de materialistische westerse samenleving, waarin men het gevoel voor spiritualiteit en het contact met de natuur verloren heeft.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.