Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Ceder, Camilla (1976) studeerde Sociale Wetenschappen en Psychologie. Vertaling Neeltje Wiersma - Bevroren ogenblik

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ceder, Camilla  (1976) studeerde Sociale Wetenschappen en Psychologie.  Vertaling Neeltje Wiersma - Bevroren ogenblik
Schrijver: Ceder, Camilla (1976) studeerde Sociale Wetenschappen en Psychologie. Vertaling Neeltje Wiersma
Titel: Bevroren ogenblik
ISBN: 9789021014678
Uitgever: Luitingh Sijthoff - Uitgeverij te 2009 te Amsterdam en Utrecht
Bijzonderheid: Softcorver 446 pagina's 23x15 formaat scheve rug
Prijs: € 15,75
€ 3,95
Meer info Fruset Ogonblick Oorspronkelijke Titel
Omslagontwerp Marry van Baar
Omslagfotografie Clayton Bastian - Trevillion Images
Foto Auteur Anna-Lena Ahlstrom
Op een koude winterochtend worden de bewoners van een dorp vlak bij Göteborg opgeschrikt door de vondst van een zwaar toegetakeld lichaam.
De vondst gooit het leven van de jonge vrouw Seja overhoop. Na haar scheiding begon ze zich net weer wat beter te voelen, maar meteen wordt ze overspoeld door herinneringen uit het verleden. Ze móét de dode zien.
Haar bovenmatige interesse met het onderzoek trekt de aandacht van inspecteur Christian Tell, die het rechercheteam leidt. Hij wordt zelfs verliefd op haar. Weliswaar vindt hij het niet professioneel van zichzelf, maar hij kan toch geen afstand nemen. Dan blijkt dat Seja heeft gelogen tijdens een verhoor. Wat heeft ze te maken met de moord?
Haar betrokkenheid bij het politieonderzoek zal verstrekkende gevolgen hebben, voor de vrouw zelf, maar ook voor Christian Tell.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.