Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Mr. Peter. M. B. Schrijvers met Mr Tienk H.C.M. Moor-Smeets - Staats en Bestuursrecht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mr. Peter. M. B. Schrijvers  met Mr Tienk H.C.M. Moor-Smeets - Staats en Bestuursrecht
Schrijver: Mr. Peter. M. B. Schrijvers met Mr Tienk H.C.M. Moor-Smeets
Titel: Staats en Bestuursrecht
ISBN: 9789001795061
Uitgever: Wolters-Noordhoff B.v. en Longman B.v. Uitgevers uit 1991 te Groningen 5e Druk
Bijzonderheid: Softcorver 379 pagina's 24x15 formaat
Prijs: € 24,75
€ 3,95
Meer info Staats- en bestuursrecht bestaat uit twee gedeelten, die respectievelijk het staatsrecht en het algemeen bestuursrecht behandelen. Het boek is voor meerdere doeleinden geschikt: aan de ene kant biedt het de student een goede voorbereiding op zijn verdere studie, aan de andere kant kan het als afgeronde leergang fungeren.
De student verwerft niet alleen kennis, maar ook inzicht in de praktische betekenis en toepassing van het staats- en bestuursrecht. Overzichtelijke schema s en actuele krantenknipsels leggen een relatie met de praktijk en de belevingswereld van de student. De inleidende teksten aan het begin van elk hoofdstuk verduidelijken de leerdoelen en hoofdlijnen.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.