Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Poortvliet, Rien. - De Tresoor van Jacob Jansz. Poortvliet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Poortvliet, Rien. - De Tresoor van Jacob Jansz. Poortvliet
Schrijver: Poortvliet, Rien.
Titel: De Tresoor van Jacob Jansz. Poortvliet
ISBN: 9789024271719
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij uit 1991 te Kampen
Bijzonderheid: Gebonden 207 Pagina's 30x26 net exemplaar harde kaft
Prijs: € 24,75
€ 3,95
Meer info Alva, de beeldenstorm… het zijn roerige tijden in 1566. Rondtastend in de historie, brengt Rien Poortvliet het dagelijks leven in de lage landen tot leven.
Poortvliet schetst de waarschijnlijke kleding die zijn voorvader en diens vrouw zouden hebben kunnen dragen, hoe de Nederlanders woonden in die tijd, welke wapens ze hanteerden, wat voor meubels er werden gebruikt, hoe men sliep en at, hoe men zich transporteerde, hoe de justitie er werkte en hoe de pest tekeer ging. Rien Poortvliet brengt het rampjaar 1566 onnavolgbaar in beeld. In heldere kleuren en met superieur vakmanschap. Met knipogen naar Ruysdael en Van Ostade.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.