Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Mathijs Lamberigts, en Leo Declerck, Foto's en Cover Centre fot the Study of the second vatican Council KU Leuven - Het Concilie Vaticanum II - (1962-1965)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mathijs Lamberigts,  en Leo Declerck,   Foto's en Cover  Centre fot the Study of the second vatican Council KU Leuven - Het Concilie Vaticanum II  -  (1962-1965)
Schrijver: Mathijs Lamberigts, en Leo Declerck, Foto's en Cover Centre fot the Study of the second vatican Council KU Leuven
Titel: Het Concilie Vaticanum II - (1962-1965)
ISBN: 9789085283638
Uitgever: Halewijn en Adveniat Geloofseducatie B.v. 2015
Bijzonderheid: Softcorver 221 pagina's 23x14 formaat
Prijs: € 24,75
€ 3,95
Meer info Een halve eeuw geleden, meer precies op 8 december 1965, werd op plechtige wijze het Tweede Vaticaans Concilie beƫindigd. Het concilie was zonder twijfel de belangrijkste gebeurtenis in de Rooms-katholieke Kerk van de twintigste eeuw. Johannes XXIII was immers van oordeel dat een aanpassing van de Kerk aan de noden van de tijd zich opdrong. Aggiornamento, het bij de tijd brengen van de Kerk, werd een sleutelwoord. De auteurs - beiden grote kenners van de conciliegeschiedenis en auteurs van talrijke wetenschappelijke boeken en artikelen - presenteren deze grote gebeurtenis op een historisch-kritische wijze voor een breed publiek. Een boek dat verhelderende inzichten biedt, ook in het licht van de huidige binnenkerkelijke discussies over de receptie en toepassing van het Tweede Vaticaans Concilie.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.