Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Winter, Leon. de Grafische vormgeving Marjo Starink en illustratie voorzijde omslag Pierre Bonnard Beeldrecht Amsterdam - Zoeken naar Eileen W.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Winter, Leon. de Grafische vormgeving  Marjo Starink   en illustratie voorzijde omslag Pierre Bonnard  Beeldrecht Amsterdam - Zoeken naar Eileen W.
Schrijver: Winter, Leon. de Grafische vormgeving Marjo Starink en illustratie voorzijde omslag Pierre Bonnard Beeldrecht Amsterdam
Titel: Zoeken naar Eileen W.
ISBN: 9789067660198
Uitgever: Muntinga B.v, Uitgeverij Maarten 1989 8e druk Ebner Ulm
Bijzonderheid: Pocket formaat 20X12 en 117 pagina's Lichte Gebruikers Sporen en Geel verkleuring
Prijs: € 9,75
€ 3,90
Meer info Leon de Winter (1954) groeide op in ’s Hertogenbosch en bezocht midden jaren zeventig de Filmacademie in Amsterdam. De Winter maakte zijn literaire debuut in 1976 met de verhalenbundel Over de leegte in de wereld. Voor zijn romandebuut De verwording van de jonge Dürer (1978) ontving hij de Reina Prinsen Geerligsprijs.
In 1986 maakte Leon de Winter de overstap naar De Bezige Bij, waar Kaplan en Supertex verschenen. De Winter werd een bestsellerauteur, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland, met name in Duitsland waar hij een grote populariteit geniet.
In 2002, in het jaar dat Leon de Winter 25 jaar schrijver was, verscheen de roman God’s Gym,
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen